Werken bij Gelmo

Gelmo is opgericht in 1912 en heeft in haar gehele bestaan hekwerken, poorten en constructies vervaardigd vanuit haar fabriek in Mook. De naam Gelmo is synoniem voor Hekwerken, Poorten en Terreinbeveiliging in de breedste zin van het woord.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Service & projectmonteur

Weet jij wel raad met spanning en draadjes? Word jij blij van het zoeken naar een storing en uiteraard het verhelpen er van? Ben jij als Elektromonteur gewend om vaak alleen te werken? En is de omgang met klanten iets wat jou op het lijf geschreven is? Dan hebben wij jou nodig!

Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur service

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur of iemand die het vak graag wil leren. Iemand die klantgericht adviezen kan geven en het leuk vindt om onderdeel te worden van een team die er samen voor zorgdragen dat de producten in uitstekende staat verkeren? Dan ben jij wellicht de nieuwe Onderhoudsmonteur service waar we bij Gelmo naar op zoek zijn en bekijk de vacature en neem contact met ons op!

Bekijk vacature

 

MEDEWERKER BACKOFFICE

Ben jij een klantgerichte professional met ervaring in een backoffice functie? Weet je van aanpakken, werk je graag gestructureerd en heb jij je prioriteiten altijd op een rijtje? Zoek je uitdagend en veelzijdig werk én heb je zin om dat bij ons te komen doen? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk vacature