Gelmo-kantoor

Over Gelmo

Gelmo is opgericht in 1912 en heeft in haar gehele bestaan hekwerken, poorten en constructies vervaardigd vanuit haar fabriek in Mook. De naam Gelmo is synoniem voor Hekwerken, Poorten en Terreinbeveiliging in de breedste zin van het woord. Nadat in vroege tijden de hekwerken met de hand vervaardigd en gelast werden, zijn de methoden in de afgelopen decennia snel verbeterd. Inmiddels maakt Gelmo gebruik van 2 hoogwaardige productiefaciliteiten, waarbij 1 productiefaciliteit zich richt op de standaard hekwerken en poorten en de ander gespecialiseerd is in alle andere types zoals sierhekwerk, design hekwerk,  en vele andere specialistische hekwerken en poorten.

Gelmo heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en uitstekende montageteams die tevens beschikken over een grote kennis van hekwerken en poorten. Vanuit het nog immer in Molenhoek gevestigde kantoor blijft Gelmo één van de toonaangevende spelers in de branche.

Gelmo hekwerken, dat staat!

Gelmo BV – Hekwerken & Poorten is inmiddels al meer dan 100 jaar dé specialist op het gebied van hekwerken en uitgegroeid tot een begrip binnen heel Nederland en daarbuiten. De missie van Gelmo is om de buitenomgeving veiliger te maken met kwaliteitsproducten welke ook in esthetisch mooie producten te verkrijgen zijn. Dit doen wij door hekwerken en buitenoplossingen van duurzame kwaliteit te produceren en waar nodig van extra functionaliteit te voorzien. Op verzoek schetst, ontwerpt, produceert en monteert Gelmo hekwerken en poorten op maat. Alles in één hand, dat is wel zo makkelijk voor u als klant.

Niet zomaar een hekwerk

Naast regulier hekwerk zoals gaashekwerk, dubbelstaafmatten, spijlenhekwerk en sierhekwerk verkopen wij unieke en verrassende hekwerken. Wij merken dat er een steeds grotere behoefte is aan personalisatie, creativiteit en innovatie. Hier spelen wij op in door Hekwerken en Poorten te ontwikkelen met extra functionaliteiten, zoals supersnelle schuifpoorten, LED verlichting en meer. Op verzoek kunnen wij u de mogelijkheden voorleggen.