terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging

Gelmo is gespecialiseerd in de terreinbeveiliging van bedrijven, instellingen, overheden en publieke ruimten. Een robuust hekwerk is een prima start, maar goede terreinbeveiliging vraagt om meer. Het gaat niet alleen om inbraakpreventie, maar ook om het in de hand houden van de toegang tot uw terrein met moderne toegangspoorten en slagbomen. Onze verschillende opties in elektronische toegangssystemen zijn een geschikte oplossing om de toegang tot uw terrein te controleren en beheren. Zo beslist u zelf (op afstand) wie er toegang krijgt tot uw terrein. Gelmo regelt terreinbeveiliging van ontwikkeling tot plaatsing op maat gemaakt voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw terrein te beveiligen. 

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Complete beveiligingsoplossingen

Gelmo staat al meer dan 100 jaar bekend om haar hekwerken. Een hekwerk is een goede manier om een bedrijventerrein te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Soms is er echter meer voor nodig om een terrein goed te beveiligen. Gelmo levert complete oplossingen op het gebied van terreinbeveiliging. Onze oplossingen stemmen wij volledig af op de wensen en behoeften van de klant en bestaan meestal uit meerdere componenten. Denk bijvoorbeeld aan hekwerken, poorten, toegangscontrole, beveiligingssystemen, camerabewaking en detectiesystemen. Alles wordt op elkaar afgestemd, zodat het terrein zo optimaal mogelijk is beveiligd, indien gewenst 24 uur per dag.

Terreinbeveiliging op maat

Terreinbeveiliging is maatwerk. Ieder terrein is anders en heeft andere beveiligingsrisico’s. We starten daarom altijd met een beveiligingsplan waarin we de risico’s in de kaart brengen en mogelijke scenario’s analyseren. Op basis hiervan stellen wij een oplossing op maat samen waarbij we rekening houden met specifieke situatie’s. Dit kan bestaan uit oplossingen van simpele toegangscontroles tot geavanceerde detectiesystemen. Een beveiligingsoplossing van Gelmo is dus altijd een beveiligingsoplossing op maat.

Service en onderhoud

Bij terreinbeveiliging is service en onderhoud zeer belangrijk. Wij ontwikkelen en installeren daarom niet alleen uw terreinbeveiliging, maar houden uw beveiligingssysteem up-to-date en zorgen dat deze altijd goed is onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw terrein altijd goed is beveiligd.