Schuifhek met beveiliging

Hekwerkdetectie

Gelmo hekwerkdetectie is een betrouwbaar systeem op het gebied van trillingsdetectie. Het detectiesysteem zorgt ervoor dat indringers niet ongemerkt uw terrein kunnen betreden. Dankzij het detectiesysteem is het niet mogelijk om ongezien over het hekwerk te klimmen. Zodra het systeem enige vorm van trilling detecteert, komt er direct een melding binnen. Ook wordt direct alarm geslagen wanneer iemand uw hekwerk saboteert of beschadigt. Het systeem is betrouwbaar en niet gevoelig is voor weersinvloeden zoals vorst, regen, sneeuw en mist. Een hekwerkdetectiesysteem kan op een bestaand hekwerk worden gemonteerd. Hierbij verandert er niets aan het aanzicht van uw hekwerk. Gelmo levert ook nieuwe hekwerken met een geïntegreerd hekwerkdetectiesysteem.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Hekwerkdetectiesysteem

Het hekwerkdetectiesysteem bestaat uit een horizontale sensorkabel die op een gaas– of dubbelstaafmathekwerk wordt gemonteerd. Zodra deze kabel een trilling signaleert, geeft het systeem een melding. Vervolgens kan er met eventueel aanwezige camera’s worden ingezoomd op de situatie en kan eventueel de beveiliging of politie worden ingeschakeld. De gevoeligheid van het systeem is zeer nauwkeurig en kan voor verschillende situaties en omgevingen worden ingesteld. Ook kan ons hekwerkdetectiesysteem aan het Gelmo schrikdraadsysteem worden gekoppeld. Zo beschikt u over zowel een zichtbaar als onzichtbaar detectiesysteem. Het detectiesysteem is geschikt voor zowel hekwerken als poorten. Het is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen, maar ook voor gevangenissen, (lucht)havens, overheidsinstanties, opslagterreinen, transport- en distributiebedrijven en parkeerplaatsen.

Interesse in hekwerkdetectie?

Bent u geïnteresseerd in een hekwerkdetectiesysteem en wilt u graag meer informatie? Onze adviseurs zoeken graag samen met u naar de beste oplossing. U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via (024) 358 07 77.