Dubbele automatische inrijpoort

Draaipoort

Met een draaipoort sluit u uw terrein af tegen ongewenste bezoekers en indringers. Een draaipoort heet ook wel een inrijpoort, omdat het vaak wordt gebruikt als poort van een oprit. Draaipoorten zijn zowel geschikt voor bedrijven en overheidsinstellingen maar ook voor particulieren als tuinpoort. Onze stalen draaipoorten worden op maat gemaakt en kunnen zowel met handmatige als automatische bediening gekozen worden. Draaipoorten van Gelmo kunnen worden uitgerust met verschillende toegangssystemen om makkelijk en veilig toegang te verlenen tot uw terrein. Wat uw wensen en budget ook zijn, bij Gelmo BV – Hekwerken & Poorten bent u aan het juiste adres voor een draaipoort op maat.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Enkele of dubbele draaipoort

Gelmo BV levert enkele en dubbele draaipoorten in verschillende maten. Deze zijn zowel geschikt voor smalle als brede doorgangen en passen daardoor vrijwel bij iedere oprit of inrit. Een enkele draaipoort is ideaal om de toegang naar uw tuin of terras te beveiligen en vertrouwde personen binnen te laten. Een dubbele variant is erg geschikt om de toegang tot uw oprit of bedrijventerrein af te schermen. Zo bent u ervan verzekerd dat voertuigen veilig geparkeerd staan. Een puntenkam of afgeschuinde spijlen op de poort zijn optioneel. Hierdoor houdt u nog beter ongewenste bezoekers en indringers buiten uw terrein.

Handmatige of automatische draaipoort

Er zijn zowel handmatige als automatische draaipoorten leverbaar. De handmatige, ook wel manuele, uitvoeringen zijn ideaal voor kleine poorten voor toegang naar uw tuin of terras. Kleine poorten zijn ook handig voor terreinen met minder bezoek. De automatische draaipoort, ook wel elektrische, draaipoort wordt aangedreven door een motor en is ideaal voor bijvoorbeeld een oprit of een parkeerplaats. Maar uiteraard kunnen gemak, snelheid en extra veiligheid ook redenen zijn om voor een automatische poort te kiezen. Het automatiseren is mogelijk voor zowel een enkele als een dubbele draaipoort. Bij een dubbele draaipoort zullen beide kanten voorzien worden van een aparte motor maar zullen wel synchroon openen. Het openen van een elektrische draaipoort kan door middel van verschillende toegangssystemen. Het toegangssysteem activeert de draaipoort-motor die de poort vervolgens opent.

De mogelijkheden van een draaipoort

Zowel bij een enkele als bij een dubbele poort zijn er veel mogelijkheden betreft design, afmeting en automatisering. Er is keuze uit houten en metalen draaipoorten, er zijn ook draaipoorten van gaas. Bij Gelmo vindt u draaipoorten in verschillende stijlen die aansluiten bij de hekwerken die wij verkopen. Met een toegangspoort kiest u voor een product dat functioneel, veilig en elegant is. U kunt ervoor kiezen om uw poort handmatig te openen en te sluiten, maar we kunnen de poort ook automatiseren. Zo kunt u vanuit huis of kantoor toegang verlenen aan personen die aanbellen bij de poort.

Draaipoort op maat

Bij Gelmo heeft u keuze uit draaipoorten van verschillende materialen. Ook zijn de toegangspoorten te leveren met vulling van de verschillende soorten hekwerken. Denk hierbij aan een poort met spijlen, gaas of dubbelstaafmat. Er kan ook gekozen worden voor een combinatie van verschillende materialen. Wij kunnen de draaipoort laten matchen met het soort hekwerk dat u heeft. In overleg zijn er veel mogelijkheden om de poort naar uw wensen te maken.

Draaipoort prijzen

De prijs van een draaipoort is afhankelijk van de opties en uitvoeringen die u kiest. Zo kunt u een draaipoort personaliseren met diverse toelatingsmogelijkheden om de toegang zo veilig mogelijk te houden. Zo kunt u een camera, scanner, ticketsysteem, etc. toevoegen. Daarnaast hebben ook de uitvoering, materiaalkeuze, breedte van de doorgang en al dan niet automatiseren invloed op de prijs. Voor een gespecificeerde vrijblijvende offerte kunt u ons contacteren met uw wensen en eisen.

 

Draaipoort op uw terrein?

Welk type poort voor u het meest geschikt is hangt af van de beschikbare ruimte en uw wensen. Wilt u een draaipoort kopen voor uw terrein? Of bent u benieuwd naar de prijzen van een draaipoort? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij informeren graag u over de mogelijkheden en opties. U kunt ook direct een afspraak met ons inplannen. Tijdens een eerste afspraak kunnen we uw wensen en situatie in kaart brengen en u adviseren over de beste optie. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.