Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk, ook wel draadmat genoemd, is een zeer geschikt type hekwerk om bedrijventerreinen, openbare locaties, maar ook privé terreinen mee af te schermen. Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit verticale en horizontale spijlen. Doordat de spijlen dicht op elkaar zijn geplaatst en doorsteken, is het niet mogelijk om een dubbelstaafmat hekwerk te beklimmen. Hierdoor is een dubbelstaafmat hekwerk vanaf een hoogte van zo´n 2 meter ook een uitstekende keuze om uw terrein mee te beveiligen. Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen is relatief eenvoudig en laag in productiekosten. Daarom is het een uiterst geschikte vervanging voor gaashekwerk en afrastering.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

De mogelijkheden van een dubbelstaafmat hekwerk

Gelmo produceert, levert en monteert het dubbelstaafmat hekwerk voor u op maat. Hierbij heeft u keuze uit diverse mogelijkheden; u kiest bijvoorbeeld de coating, kleur, afstand tussen de spijlen, hoogte, enzovoort. De staanders worden gemonteerd in twee varianten: rond en rechthoekig. Na plaatsing kunt u het hekwerk laten begroeien met klimop of het hekwerk bekleden met riet of kokosmatten voor extra privacy. Hierdoor krijgt het hekwerk een warmere uitstraling en zit u beschut in uw tuin. Natuurlijk kunt u het dubbelstaafmat hekwerk ook open laten. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect. De dubbelstaafmat hekwerken zijn te combineren met zowel onze poorten als onze andere soorten hekwerken. Daarbij monteren wij ook hekwerken aan bestaande hekwerkconstructies. Ook is het mogelijk om een poort in uw dubbelstaafmat hekwerk te plaatsen. U kunt kiezen voor een dubbelstaafmat poort maar ook voor een ander soort poort. Zo zijn er diverse opties zoals draaipoorten, schuifpoorten of speedgates.

Sport toepassingen dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat wordt vaak gebruikt op en rondom sportparken. Veel hockey-, tennis- en voetbalvelden worden omheind met een dubbelstaafmat hekwerk. De hekwerken van Gelmo zijn ideaal als veldafscheiding, maar ook als ballenvanger. Het hekwerk beschermt toeschouwers tegen rondvliegende ballen, en helpt de sporters diezelfde ballen binnen het veld te houden. Gelmo heeft verschillende sportcourts geleverd die gemaakt zijn van dubbelstaafmat hekwerk. Dit zijn sportvelden die zijn omheind met een dubbelstaafmat hek. Deze sportcourts zijn uit te rusten met verschillende toepassingen zoals goals, panna goals, netten en basketbalborden. De courts zijn onder andere geschikt voor voetbal, basketbal, hockey, volleybal, tennis. De dubbelstaafmat hekwerken zijn beschikbaar in verschillende kleuren; zo kunt desgewenst kiezen voor de kleuren van uw club of organisatie. De sportcourts zijn zeer geschikt voor gemeentes, scholen en sportverenigingen.

Divers en duurzaam: dubbelstaafmat hekwerk van Gelmo

Het omheinen van sportvelden is zeker niet de enige toepassing waar dubbelstaafmat hekwerk geschikt voor is. Dit type hekwerk is namelijk zeer divers in te zetten. Je komt dubbelstaafmat hekwerk tegen bij bedrijventerreinen, langs parken, scholen of bij mensen thuis. Met dit type hekwerk zit je altijd goed. Dit komt onder andere door de moderne en strakke uitstraling en het feit dat dit hekwerk in verschillende hoogtes verkrijgbaar is. Naast dat het divers te gebruiken is, is dit type hekwerk erg duurzaam. Waar een houten omheining na verloop van tijd zal gaan rotten, gaat dubbelstaafmat hekwerk extreem lang mee. Het staal wordt verzinkt. Hierdoor is het hek beschermd is tegen roest. Daarnaast voorzien we bij Gelmo het hek ook van coating. Deze extra beschermlaag brengt het hek op kleur en maakt het materiaal extra duurzaam.

Tips bij keuze dubbelstaafmat hekwerk

Bij Gelmo helpen wij u graag bij het selecteren van het type dubbelstaafmat hekwerk dat het beste bij uw wensen past. Daarom hebben wij alvast enkele tips op een rijtje gezet. Vraagt u zich af welke hoogte uw dubbelstaafmat hekwerk moet zijn? Is uw hekwerk bedoelt voor een speeltuin of sportveldje, dan is het aan te raden om een hekwerk van ongeveer 1-1.20 meter hoog hek te nemen. Hiermee is de veiligheid van de kinderen gewaarborgd. Voor volwassenen is het echter nog goed mogelijk om de boel in de gaten te houden en wanneer nodig over het hek te stappen. Is het dubbelstaafmat hekwerk dat u op het oog heeft bedoeld om uw tuin af te schermen of uw bedrijventerrein te beveiligen? Bij bedrijventerreinen is 2.00 meter een veelgebruikte hoogte. Bij deze hoogte heeft u een inbraakveilig hek. Het is namelijk niet mogelijk is dubbelstaafmat hekwerk te beklimmen. Heeft u nog meer vragen, over bijvoorbeeld de afstand tussen de spijlen in het hek, de kleuropties of de coating? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiest u voor Gelmo?

  • Al meer dan 100 jaar dé vertrouwde specialist op het gebied van hekwerken, poorten en terreinbeveiliging
  • Gegarandeerde topkwaliteit en veiligheid
  • Aandacht voor design en innovatie
  • Gelmo produceert, levert en installeert
  • De totaaloplossing voor de beveiliging van uw bedrijventerrein

Een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen op uw terrein?

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van dubbelstaafmat hekwerken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Gelmo dubbelstaafmat hekwerken, dat staat!