Spijlenhekwerk Gelmo

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is de luxe variant op het gebied van terreinafscheidingen. Door zijn stevige verticale spijlen is een spijlenhekwerk een uitstekende keuze voor de beveiliging van bedrijventerreinen, openbare locaties of tuinen. Een spijlenhekwerk is daarnaast ook ideaal voor (sport)clubs, kinderdagverblijven en speelplaatsen. Gelmo produceert, levert en monteert dit type hekwerk voor u op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Spijlenhekwerk: veilig & robuust

Een spijlenhek kenmerkt zich door verticale spijlen. Het is een zeer geschikte manier om uw terrein te beveiligen. De spijlen zijn zeer stevig en daardoor moeilijk te verbuigen. Bovendien is de afstand tussen de spijlen klein, waardoor indringers uw terrein kunnen betreden. Een hoog spijlenhekwerk is dan ook al zeer veilig. U kunt kiezen voor een hekwerk met doorgestoken spijlen of een hekwerk waar de spijlen tussen twee liggers zitten. Voor een extra stukje veiligheid kunt u bij ons ook kiezen voor een anti-klimbeveiliging. Deze beveiliging bestaat uit metalen scherpe punten die het vrijwel onmogelijk maken om het hek te beklimmen. Ook is er de mogelijkheid een puntenkam om de spijlen te plaatsen. Deze puntenkam is ook een vorm van anti-klimbeveiliging.

Afrastering die aansluit bij uw wensen

Om uw bedrijf of privéterrein meer uitstraling te geven, kiest u een spijlenhekwerk dat past bij uw wensen en de omgeving. Bij Gelmo heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. U kiest bij ons de coating, kleur van de coating, vorm, afstand tussen de spijlen en de hoogte van het hekwerk. Onze spijlenhekwerken zijn goed te combineren met onze poorten. Zo hebben wij een aantal poorten die perfect aansluiten op het spijlenhekwerk. Wij houden rekening met uw wensen op het gebied van veiligheid, functie en stijl. Met moderne productiemethoden voorziet Gelmo u van een spijlenhekwerk van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste keuze die past bij uw budget en wensen!

De mogelijkheden van een spijlenhekwerk

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van spijlenhekwerken.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Gelmo spijlenhekwerken, dat staat!