Gaashekwerk

Op zoek naar een gaashekwerk? Gelmo levert en monteert de zeer bekende gaashekwerken, ofwel gaasafrasteringen, in diverse stijlen. Het is een makkelijk, goedkoop én functioneel alternatief voor de afrastering van uw terrein of tuin. Voor elke grootte en stijl kan Gelmo op maat een gaashekwerk plaatsen dat perfect past bij uw budget en wensen.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Gaashekwerk = afrastering op maat

Een hekwerk van gaas is de oudste en bekendste manier om uw perceel af te schermen. Vanwege de vriendelijke uitstraling en de relatief lage kosten is gaashekwerk nog steeds de meest voorkomende hekwerkvariant. Dit komt mede doordat het op vele manieren inzetbaar is. Gaasafrastering wordt gemaakt van metaaldraden en kan bewerkt worden tot vele typen hekwerken. Zo kan het functioneren als omheining voor tuinen, sportvelden, dieren of (bedrijfs)terreinen. Het gaashekwerk is met schrikdraad uit te rusten. Dit maakt het ook zeer geschikt voor een weiland met dieren en voor boerenbedrijven. De gaashekwerken kunnen in combinatie met een enkele of een dubbele poort worden gemonteerd. Ook zijn de gaashekwerken goed te combineren met de andere hekwerken van Gelmo. Ook bij bestaande hekwerken kan het gaashekwerk worden gemonteerd. Het mooie aan hekwerk met gaas is dat het na plaatsing de mogelijkheid biedt om het te laten begroeien met bloemen of klimop; zo creëert u eenvoudig meer privacy. Gelmo houdt rekening met uw wensen en omgeving en verzekert u van een passende keuze als het gaat om gaashekwerk.

Functionele én veilige terreinomheining

Gelmo voorziet u van gaashekwerken in verschillende samenstellingen en in diverse maaswijdtes. De maaswijdte staat voor het oppervlak van de gaten in het hekwerk. Het gaas in het hekwerk kan uitstekende veiligheid waarborgen indien deze voorzien is van een zeer kleine maaswijdte. Er is keuze uit verschillende bevestigingen van de bovenbuis en u kunt ook voor een hekwerk kiezen zonder bovenbuis. Wij bieden desgewenst een anti-klimbeveiliging door middel van puntdraad of stachelband. Puntdraadkoppen zijn er in een schuine en een rechte variant. Anti-klimbeveiliging beschermt uw perceel tegen indringers. Dit is onder andere een geschikte optie voor bedrijventerreinen. Op deze manier is een gaashekwerk niet alleen functioneel, maar ook veilig!

Gaashekwerk op uw terrein?

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van gaasafrastering.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Gelmo gaashekwerken, dat staat!