Laag hekwerk

Een laag hekwerk is een onopvallend, maar zéér functioneel hekwerk. Er zijn twee soorten lage hekwerken, namelijk het plantsoenhekwerk en de doorrijbeveiliging. Deze hekwerken zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Een laag hekwerk is een ideale oplossing voor het beschermen van een tuin, plantsoen of bedrijventerrein.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Plantsoenhekwerk

Een plantsoenhekwerk is ideaal voor het beschermen van een plantsoen, fietspad of berm. Het hekwerk maakt het lastig voor (brom)fietsers om over het plantsoen te fietsen. Hierdoor loopt het plantsoen geen schade op van bijvoorbeeld (brom)fietsers. Geplaatst naast de berm, maakt het hekwerk het voor auto’s onmogelijk om in de berm te parkeren. De plantsoenhekwerken zijn beschikbaar vanaf 30 cm hoogte. Het is uiteraard ook mogelijk een hoger plantsoenhekwerk te leveren. De plantsoenhekwerken zijn leverbaar in een verzinkte versie of een gecoate én verzinkte versie. Gelmo kan de hekwerken in alle RAL kleuren leveren. U kunt er voor kiezen om de staanders los te plaatsen of in aangegoten beton.

Doorrijbeveiliging

De doorrijbeveiliging van Gelmo is een ijzersterk laag hekwerk die uw terrein of pand beschermd. De staanders worden diep in de grond geplaatst en aangestort met beton. Het resultaat is een zeer sterke constructie.
De doorrijbeveiliging is ideaal om winkelpanden met een etalage of deur te beschermen tegen ramkraken. Voor bijvoorbeeld auto- en caravandealers, garages en boothandelaren is de doorrijbeveiliging zeer geschikt tegen diefstal. Een draai– of schuifpoort is uitstekend te combineren met de doorrijbeveiliging. De doorrijbeveiligingen zijn beschikbaar in een verzinkte en een gecoate én verzinkte versie. De doorrijbeveiligingen zijn leverbaar in alle RAL kleuren.

Een laag hekwerk op uw terrein?

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van een laag hekwerk.
Wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Gelmo lage hekwerken, dat staat!