Snelvouwhek parkeerplaats

Speedgate

Een speedgate of snelvouwhek is, zoals de naam al doet vermoeden, een poort die razendsnel opent en sluit. Met een snelheid van maximaal 200 cm per seconde is het de snelst sluitende poort op de markt. In vergelijking met een reguliere schuif- of draaipoort is een speedgate dus beduidend sneller en daardoor ook veiliger om ongewenste personen buiten uw terrein te houden. Bovendien sluit een speedgate ook de toegang voor voetgangers af. Dit in tegenstelling tot een slagboom. Speedgates zijn met name geschikt voor zakelijk gebruik, zoals bij parkeergarages en bedrijventerreinen met grote en regelmatige bezoekersstromen.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Speedgates: veilig en robuust

Een speedgate is een veilige afsluiting van uw terrein of gebouw. Dankzij de eenvoudige integratie met een toegangscontrolesysteem wordt er altijd gecontroleerd toegang verleend binnen enkele seconden. Het autoriseren van bezoekers gebeurt met een pas, ticket of een camera die het kenteken van het voertuig scant. Het scannen van het kenteken is met name een zeer geschikte oplossing voor parkeergarages. De speedgates van Gelmo zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd uit duurzame en robuuste metalen. Hierdoor zijn de poorten zeer vandalismebestendig en onderhoudsarm.

Gelmo speedgates

Alle Gelmo speedgates worden volledig op maat geproduceerd. Daarnaast heeft u keuze uit diverse extra afwerkingsopties.  Zo kan de poort in een grote selectie aan RAL-kleuren worden gecoat, is er keuze uit diverse paneelvullingen en is het mogelijk om een loopdeur in te bouwen. Vanzelfsprekend voldoen al onze speedgates aan alle veiligheidsnormen. Gelmo heeft drie verschillende soorten business speedgates in haar assortiment. Dankzij dit ruime aanbod vindt u gemakkelijk het type speedgate dat het beste aansluit bij wat uw bedrijf nodig heeft. De verschillen tussen deze poorten zitten in het type aandrijving: bovenleiding, onderleiding en trackless. Ieder type aandrijving is geschikt voor een andere situatie en wordt bepaald door de ruimte en uw wensen. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste type speedgate.

Business speedgate comfort (bovengeleiding)

De Gelmo Business Speedgate Comfort maakt gebruik van een bovengeleiding. Daarom is dit type speedgate met name geschikt voor parkeergarages, appartementencomplexen of andere situaties waarbij de poort in een gevel wordt gemonteerd. Speedgates met bovengeleiding zijn dé oplossing voor locaties waar veel voortuigen in en uit moeten, en de beveiliging van groot belang is. Bij deze vorm van speedgate is het onmogelijk om over de poort heen te klimmen.

Business speedgate excellent (ondergeleiding)

De Business Speedgate Excellent is door de ondergeleiding met name geschikt voor bedrijventerreinen. Deze speedgate met ondergeleiding is zeer solide. De ondergeleiding wordt namelijk in een betonlaag gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en optimale beveiliging, waarbij u zelf volledige controle heeft over de toegang tot uw terrein. Bovendien sluit een speedgate met ondergeleiding naadloos aan op de hekwerklijn. Deze vorm van speedgate is optimaal te combineren met de Gelmo Hekwerken.

Business speedgate premium (trackless)

Onze Business Speedgate Premium is trackless en heeft dus geen boven- onder ondergeleiding. Hierdoor is de poort met name geschikt voor locaties waarbij het niet mogelijk is om geleidegoot te monteren of waarbij de geleidegoot snel vervuild zou raken. Ook deze vorm van speedgate is ideaal voor terreinen waar veel verkeer in en uit moet, waarbij u zelf volledige controle heeft over de toegang tot uw terrein. Net als een speedgate met ondergeleiding loopt onze trackless speedgate perfect over op het hekwerk.

Speedgate prijzen

De prijs van een speedgate is afhankelijk van de verschillende opties. Zo kunt u een speedgate uitbreiden met diverse toelatingsmogelijkheden, zoals een camera, scanner, ticketsysteem, etc. Daarnaast zijn ook de uitvoering, breedte van de doorgang, materiaalkeuze en het gekozen automatiseringssysteem bepalend voor de prijs. Wilt u een prijsopgaaf voor een speedgate? Stuur ons dan uw wensen en eisen toe en u ontvangt van ons een gespecificeerde offerte.

Speedgate aanschaffen?

Gelmo heeft speedgates in diverse varianten. U heeft keuze uit hoge of lage poorten, poorten met een Lace Fence® ontwerp en poorten met een open of dichte bekleding zoals spijlenhekwerk. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een snelvouwhek en bespreken alle mogelijkheden en opties wat betreft maatvoering, uitvoering en samenstelling. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen met (024) 358 07 77.