slagboom bedrijf

Slagboom

Een slagboom is een goede manier om uw terrein te beveiligen en de verkeersstromen op uw terrein te regelen. Hiermee kiest u voor een snel, makkelijk en klantvriendelijk systeem waarmee u eenvoudig bepaalt wie wel en wie niet uw terrein mag betreden. Slagbomen openen en sluiten snel waardoor wachttijden beperkt blijven. In combinatie met een hekwerk  kunnen ongenodigde bezoekers uw terrein niet betreden. Met een slagboom van Gelmo zorgt u ervoor dat u geen last heeft van ongewenst geparkeerde voertuigen op uw terrein. Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende varianten slagbomen. Zo kunt u kiezen voor een slagboom met rok of hek en heeft u de keuze tussen elektrische of handmatige slagbomen.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Toegangscontrole

Slagbomen zijn op diverse manieren en met verschillende systemen uit te rusten. Zo heeft u controle over wie toegang krijgt tot uw terrein. Zo kan toegang worden verschaft op het moment dat er een auto gedetecteerd wordt. Ook kan de slagboom zo worden ingesteld dat deze gedurende bepaalde tijd geopend blijft. Het is mogelijk om het toegangssysteem uit te rusten met een controlesysteem. Eén van de controlesystemen waar u voor kunt kiezen is controle door middel van een intercom. Met het toegangscontrolesysteem sluit u het terrein eenvoudig af voor onbevoegden. Alleen geautoriseerde personen hebben zo toegang tot uw terrein. Wij raden we aan om vooraf te kijken welke slagbomen en welk toegangssysteem het beste aansluiten op uw bedrijf, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met het optimaal beveiligen van uw terrein.

De slagbomen van Gelmo zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijventerreinen, opslagterreinen, (lucht)havens, transport- en distributiebedrijven, garages, parkeerplaatsen, campings en tankstations.

Slagboom met rok

Door te kiezen voor een slagboom met rok of schaarhekwerk kiest u voor extra beveiliging van uw terrein. De ‘rok’ is een hekwerk dat aan de onderkant bevestigd is. Zo wordt ervoor gezorgd dat er geen personen of dieren onder de slagboom door kunnen lopen. Daarmee vormt de slagboom met rok dus een extra vorm van beveiliging. Bij Gelmo vindt u naast slagbomen met rok ook slagbomen met schaarhekwerk. Het verschil tussen deze twee types is dat er bij de variant met rok alleen hekwerk aan de onderkant wordt bevestigd, terwijl er bij die met schaarhekwerk zowel aan de boven- als onderkant hekwerk is bevestigd. Bij dit type slagboom is het dus, naast dat er niemand onderdoor kan, ook lastig om er overheen te klimmen. Zo zorgt een hek aan beide kanten voor een extra barrière en dus voor extra veiligheid. Door te kiezen voor een slagboom met rok of scharenhek van Gelmo kiest u naast een betrouwbaar toegangssysteem ook voor een veiligere en beter controleerbare toegang van uw bedrijventerrein

Elektrische en handbediende slagbomen

Gelmo heeft twee verschillende typen slagbomen; elektrische en handbediende slagbomen. De elektrische slagbomen zijn erg effectief en gebruiksvriendelijk. Wanneer bezoekers of personeel via het toegangssysteem hun identiteit bevestigen, gaat de elektrische slagboom automatisch open. Elektrische slagbomen hebben een laag energieverbruik, maar voldoende kracht om snel te openen en te sluiten. De maximale armlengte van een slagboom is 8,5 meter. Lange slagbomen worden in combinatie met een vangpaal gemonteerd. Dit is de paal waar de boom op rust als het gesloten is en leveren wij in een vaste of een scharnierende variant. Een optioneel magneetslot zorgt ervoor dat de slagboom niet zomaar geopend wordt. De aandrijving zit in een sterke behuizing.

Bij de handbediende slagboom bepaalt u of een persoon toegang krijgt tot uw terrein. Zo weet u zelf altijd wie uw terrein betreedt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de zware slagboom zelf moet optillen.  Handbediende slagbomen werken namelijk met een gasveer. Hiermee is de poort erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te openen. De slagbomen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn subtiele en elegante slagbomen, maar ook stevige en robuuste slagbomen. Het is mogelijk om de slagbomen te coaten. De slagbomen kunnen in alle RAL-kleuren worden geleverd. Desgewenst worden de slagbomen uitgerust met LED-verlichting. Tevens kunt u ook de handmatige slagboom met rok of schaarhekwerk verkrijgen.

Slagboom aanschaffen voor uw terrein?

Bent u geïnteresseerd in een slagboom of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op en onze adviseurs informeren u graag over de beste oplossing voor uw terrein. U kunt contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar (024) 35 80 77 7.