Hoge vrijdragende automatische toegangspoort met afgeschuinde spijlen

Schuifpoort

Een schuifpoort is een geschikte optie als u uw terrein wilt afsluiten voor onbevoegden of als uw terrein te weinig ruimte heeft voor een draaipoort. Ook creëert u een veilige in- en uitgang. Bij Gelmo heeft u keuze uit een ruim assortiment aan schuifpoorten. Voor ieder type terrein en voor alle specifieke behoeften kunnen wij een schuifpoort produceren. Zo zijn onze poorten geschikt voor bedrijven en opritten, maar ook gewoon als tuinpoort. Onze toegangspoorten zijn zowel praktisch als stijlvol. Ze kunnen voor gebruiksgemak en snelheid elektrisch bedienbaar gemaakt worden met een motor, wanneer de poort meerdere keren per uur gebruikt wordt. Maar het is ook ook er is ook mogelijk om de poorten eenvoudig handmatig te openen en sluiten. Een schuifpoort is een welkome toevoeging voor uw afrastering. Ook zijn de poorten goed te combineren met alle verschillende Gelmo hekwerken.

+ 100 jaar ervaring
24/7 bereikbaar
Landelijke dekking

Veilige en praktische schuifpoorten

Uw terrein wordt een stuk veiliger en praktischer met een schuifpoort. De poort zorgt voor een centrale in- en uitgang. Onze schuifpoorten worden met uiterst stevige fundering in de grond vastgemaakt en zijn van staal. Daarbij kunt u de toegangspoort uitrusten met een puntenkam of met afgeschuinde spijlen. Hierdoor wordt het nog lastiger om het terrein te betreden. Een schuifpoort neemt minder ruimte in dan een draaipoort en opent en sluit ook sneller dan een draaipoort. Dit is ideaal voor terreinen die een extra stukje veiligheid nodig hebben en waar snelheid belangrijk is. De schuifpoorten zijn uit te rusten met LED-verlichting, waardoor is de poort ook in de avond en nacht goed te zien. De schuifpoorten zijn verkrijgbaar in een enkele en in een dubbele versie.

Elektrische schuifpoort

U kunt bij Gelmo kiezen voor een handmatige, of een elektrische schuifpoort. Bij de elektrische uitvoering wordt de poort aangedreven door middel van een motor om de poort te openen. Er bestaan verschillende toegangssystemen om de motor te bedienen zoals; een afstandsbediening, intercom of codepaneel. Indien de poort frequent geopend wordt, zoals bij een groot bedrijventerrein, is het verstandig om te kiezen voor een elektrische schuifpoort. Hierbij vraagt een bezoeker door middel van een toegangssysteem toegang tot het terrein. Gemak en extra veiligheid kunnen ook redenen zijn om voor een elektrische schuifpoort te kiezen. Voor poorten vanaf negen meter adviseren wij ook een elektrische variant i.v.m. het gewicht van de poort. De elektrische schuifpoorten van Gelmo zijn beschikbaar op rail en in een vrijdragende variant.

Handmatige schuifpoort

Met name voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen of particuliere woningen kan een handmatige schuifpoort, ook wel manuele schuifpoort genoemd, erg handig zijn. Deze poorten zijn erg gebruiksvriendelijk en zijn goed te mengen in de omgeving. De veiligheid van uw terrein staat bij ons voorop, de handmatige schuifpoorten van Gelmo zijn daar zeer geschikt voor. Niet alleen maken deze poorten uw terrein veiliger, ze hebben tevens een afschrikkende functie. Ter bevordering van de veiligheid zijn de manuele schuifpoorten voorzien van een slot. Ook de handmatige schuifpoorten zijn beschikbaar op rail en in een vrijdragende variant.

Schuifpoort op rail

Naast de keuze tussen een elektrische of handmatige poort, heeft u ook de keuze uit schuifpoorten op rail en in een vrijdragende variant. Bij de railvariant rijdt de poort over een rail die in de grond zit bevestigd. Een voordeel van een schuifpoort op rail is dat de poort in het geheel korter is. Nog een voordeel is dat, anders dan bij de vrijdragende variant, je bij een poort op rail geen contragewicht hebt. Er komen minder grote krachten op de poort waardoor er geen contragewicht nodig is. Dit kan een voordeel zijn, want er is minder extra ruimte nodig aan de zijkant van de schuifpoort.

Vrijdragende schuifpoort

Bij de dragende variant zweeft het hekwerk als het ware boven de grond. De vrijdragende schuifpoort is praktisch voor het overspannen van grotere afstanden. Het voordeel van een vrijdragende schuifpoort is dat vuil, blad of stenen de poort niet verhinderen. Dit type poort blijft dan ook degelijk en snel functioneren, wat bevorderlijk is voor de veiligheid van uw terrein. Het bewegingssysteem van de vrijdragende schuifpoort keurig is verwerkt in de onderbalk. Hierdoor is de poort niet alleen erg praktisch, maar ziet het er ook goed uit.

Schuifpoort prijzen

De prijs van een schuifpoort is afhankelijk van de door u gekozen opties. Zo kunt u een schuifpoort uitbreiden met diverse toelatingsmogelijkheden om de veiligheid te optimaliseren, zoals een camera, scanner, ticketsysteem, tijdschakelaar, etc. Daarnaast zijn ook de uitvoering, breedte van de doorgang, materiaalkeuze en het al dan niet automatiseren bepalend voor de prijs. Voor een gespecificeerde vrijblijvende offerte kunt u ons uw wensen en eisen toesturen.

Waarom een schuifpoort van Gelmo?

  • Al meer dan 100 jaar dé vertrouwde specialist op het gebied van hekwerken, poorten en terreinbeveiliging
  • Gegarandeerde topkwaliteit en veiligheid
  • Aandacht voor design en innovatie
  • Gelmo produceert, levert en installeert
  • De totaaloplossing voor de beveiliging van uw bedrijventerrein

Schuifpoort op uw terrein?

Bij Gelmo kunt u schuifpoorten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren bestellen. Daardoor hebben wij voor iedere locatie, beveiligingsbehoefte en budget de ideale oplossing. Vanuit onze vakkennis adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en opties. Wij helpen u graag om uw terrein zo optimaal mogelijk te beveiligen. Bel (024) 358 07 77 of vul het contactformulier in om een afspraak voor een adviesgesprek te maken.