Lace-Fence rond

Lace Fence

Gelmo is met trots officieel dealer van Lace Fence hekwerken. Lace Fence is een Nederlands merk van Redfort dat zich kenmerkt door uniek ontworpen afscheidingssystemen met herkenbare patronen. Deze patronen zijn geïnspireerd door kanten weefsels, ofwel de eeuwenoude kantklos-techniek. Lace Fence geeft een hekwerk of afscheiding een unieke look and feel. Een hekwerk van dit merk is dan ook een ware eyecatcher in iedere omgeving.
De achterliggende gedachte van ontwerper Joep Verhoeven was om te laten zien dat een industrieel product, zoals een hekwerk, ook verrassend, uniek en decoratief kan zijn. Het is dan ook niet gek dat Lace Fence met haar hekwerken meerdere designprijzen heeft gewonnen. Daarnaast worden de hekwerken op duurzame wijze geproduceerd en wordt er gebruikgemaakt van FairTrade materialen.

Eindeloze mogelijkheden

De designhekwerken van Lace Fence kenmerken zich door persoonlijke patronen en ontwerpen. U kunt uw eigen patroon aanleveren dat door de computer wordt omgezet naar een tweedimensionaal beeld. Bij het genereren van dit beeld worden diverse grijswaarden gebruikt, zodat de dichtheid van het patroon duidelijk wordt weergegeven. In de volgende stap wordt het digitale patroon omgezet naar het definitieve patroon wat uiteindelijk wordt geproduceerd. Uiteraard is het ook mogelijk om uit een uitgebreide collectie van patronen te kiezen. Deze patronen zijn vervolgens nog aan te passen naar eigen wens en smaak.

Ambachtelijk handwerk

Het productieproces van Lace Fence hekwerken vindt plaats in India. Hier worden alle Lace Fence hekwerken gemaakt. De hekwerken kunnen op twee verschillende manieren geproduceerd worden: door draad te buigen of door metaal op een knoopachtige manier te lassen. Bij de laatstgenoemde manier is het mogelijk om het metaal in alle RAL-kleuren te coaten. Een gelast Lace Fence is sterker dan de gebogen versie en heeft vele toepassingsmogelijkheden.

Gelmo officiële dealer Lace Fence

Als officiële dealer van Lace Fence adviseren wij u graag over de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden en designs van dit type hekwerk. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoonnummer 024 – 358 07 77.

Lace Fence op uw terrein?

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van Lace Fence Hekwerken.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Gelmo Lace Fence Hekwerken, dat staat!