design poort

Design hekwerk

Tegenwoordig is een hekwerk of poort niet alleen maar functioneel. Het oog wil ook wat en er is een steeds groter aanbod in design hekwerken en poorten. De entree van uw terrein is met een van onze business-oplossingen al fraai dankzij de vele opties op het gebied van kleur en afwerking. Maar met een design hekwerk of poort geeft u uw terrein en pand pas echt een uniek aanzicht wat zorgt voor een verrassende eerste indruk . Een stijlvol en uniek design is exclusief en kan volledig naar wens worden ingevuld. Bij Gelmo heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden voor een hekwerk of poort met een bijzondere en exclusieve uitstraling. Onze design hekwerken zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons ruime aanbod. De bijzondere vormgeving en unieke look and feel maken een design hekwerk tot een stijlvolle afscherming van uw terrein. In onze collectie hebben we een aantal eigen ontwerpen, maar we leveren ook namens enkele exclusieve ontwerpers.

Lace Fence

Gelmo is met trots officieel dealer van Lace Fence hekwerken. Lace Fence is een Nederlands merk van Dutch Design House dat zich kenmerkt door uniek ontworpen afscheidingssystemen met herkenbare patronen. Het hekwerk bestaat uit gevlochten en/of gebogen draden die in frames zijn geplaatst. Lace Fence is in veel situaties en omgevingen toe te passen. Zo kan het als een regulier hekwerk worden geplaatst, maar zijn er ook mogelijkheden op het gebied van balkonhekwerken en omheiningen. De hekwerken van Lace Fence zijn duurzaam en dankzij de speciale coating bestand tegen verkleuring door uv-licht. Bovendien zijn Lace Fence hekwerken bestand tegen temperaturen tussen de -40 en 40 graden Celsius en zijn ze vandalismeproof. Een hekwerk van Lace Fence is een ware eyecatcher in iedere omgeving.

DeDots

DeDots hekwerken zijn van dezelfde producent als Lace Fence hekwerken. Bij DeDots hekwerken zijn er 3D ECO DOTS op het hekwerk bevestigd. Deze dots vormen gezamenlijk een beeld; van figuren tot foto’s. Kortom, met een DeDots hekwerk is alles uit te beelden. De bolletjes zijn beschikbaar in 99 kleuren, maar aangepaste kleuren kunnen op aanvraag worden toegevoegd. ECO DOTS zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. DeDots hekwerken zijn, net als Lace Fence, vuurbestendig, ze verkleuren niet door uv-licht en ze zijn vandalismeproof. De ECO DOTS hebben een diameter van 30 of 40 millimeter; hoe kleiner de diameter, hoe hoger de resolutie/scherpte van het beeld. DeDots hekwerken zijn, net zoals de Lace Fence hekwerken, in veel situaties en omgevingen toepasbaar.

Harry Boley

De poorten van Harry Boley zijn bijzonder fraai ontworpen en vormgegeven en geven uw omgeving een exclusieve uitstraling die je niet snel zult vergeten. De Boley poorten zijn inmiddels een begrip binnen de hekwerkbranche. Gelmo is trotse hofleverancier van Boley.

Advies design hekwerk

Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw wensen op het gebied van design  hekwerken.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via (024) 35 80 77 7. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.
Gelmo design hekwerken, dat staat!